Söke Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Söke Ziraat Odası > Haberler > PAMUK PRİMİ VE PAMUK FİYATLARININ DÜŞÜKLÜĞÜ KONUSUNDA BAKANLIĞA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

PAMUK PRİMİ VE PAMUK FİYATLARININ DÜŞÜKLÜĞÜ KONUSUNDA BAKANLIĞA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Aydın'dan başkent Ankara'ya giden çiftçi temsilcileri AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, ve Rıza Posacı ile bir araya geldiler. TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ertürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Efeler Ziraat Odası ve İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım'da Aydın ve İzmir Ziraat Odası Başkanları heyetinde yer aldı.Kafile Gazi Meclis'te ziyaretler gerçekleştirdiler.
Pamuk ve incirin öncelikli konu olarak görüşüldüğü toplantılara Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri' de katıldı. Telefonla kendisiyle görüştüğümüz Tanyeri, "Sabah kahvaltıda İYİ Parti Aydın Milletvekilimiz Aydın Adnan Sezgin'in konuğu olduk. Sorunlarımız ve isteklerimizi aktardık. Ardından AK Parti Aydın Milletvekillerimiz 'i ziyaret ettik. CHP Milletvekillerimiz 'le de görüşeceğiz. Henüz pamuk primleri açıklanmadı. Pamuk  fiyatları çok düşük. Başta bu konular olmak üzere istek ve sorunlarımızı aktardık" dedi.