Söke Ziraat Odası > Haberler > PAMUK ÜRETİCİSİ YENİ SEZONA KENDİ ÖZ SERMAYESİYLE HAZIRLANIR

PAMUK ÜRETİCİSİ YENİ SEZONA KENDİ ÖZ SERMAYESİYLE HAZIRLANIR

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri,pamuk primleri konusunda Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamanın pamuk ürericileri açısından sevindirici olduğunu açıkladı. Geride kalan sezonda pamuk üreticisinin fiyat konusunda kötü bir sezon geçirdiğini,bu nedenle pirimlerin 2020 Yılı'nın ilk aylarında 2 dilim halinde ödenecek olmasının sevindirici olduğunu söyledi.
İlçe Tarım Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle...
"2019 Yılı Ekilişi Pamuk Destekleme Primlerinin Bakanlığımızca Erken Ödenmesi Planlanmaktadır.
Satış Faturaları ve Diğer Belgeleri Ellerinde Hazır Bulunan Üreticilermizin Yıl Sonuna Kadar Müdürlüğümüze Teslim Etmeleri Halinde Erken Ödeme Diliminden Yararlanabilecekleri Hususu Pamuk Üreticilerimize Önemle Duyurulur."